Vlag van JeruzalemVlag van Israël

De Morning Star Felllowship Church in Tiberias ontvangt en helpt veel mensen uit de Oekraïne. Er is de laatste maanden zoveel gebeurd en we hebben uw voorbede voor Israël hard nodig. 
 
Bid alstublieft voor alle Oekraïense families die naar Israël zijn gekomen. Sommigen zijn Joods en konden het staatsburgerschap krijgen, maar anderen mochten hier maar een paar maanden komen als vluchtelingen. 

Bid alstublieft dat we de moeilijkheden in de eredienst mogen overwinnen. Onze visie is om vrij en open te zijn voor alles wat de Heer wil doen in onze aanbidding. Dat vereist een gevoelig oor en hart voor de Heilige Geest. We hebben nu twee teams, dus we vragen u te bidden voor onderscheidingsvermogen en nederigheid van onze kant, zodat de Heer blij mag zijn met ons offer en onze lofprijzing. 

Hartelijk dank voor uw gebeden en moge de God van Israël u bewaren in Zijn volmaakte Shalom! 

   

Claude & Michelle Ezagouri  

GODS GENADE Nieuwsbrief

Meldt u aan voor nieuwsbrief
Aanmelden

DE WEG TERUG

In Liefdevolle Herinnering ~ Op 19 november 2021 is onze geliefde Nico door Zijn Heer thuisgehaald.

U kunt ons telefonisch bereiken, maandag t/m vrijdag, tussen 9 en 17 uur... Tel. 0180 - 617 822. E-mail: info@godsgenade.org

Nico &  Josta Aarnoudse 

Gemeente GODS GENADE - Boerhaavelaan 23-A, 2992 KB te Barendrecht. (Provincie Zuid-Holland) 

Stichting Gods Genade is erkend als ANBI.

Giften: 

NL85 ABNA 061.66.24.344 - T.n..v. Stichting Gods Genade  o.v.v. "Gift" (vermeld tevens postcode en huisnr.) 

KvK 41135239       

© 2015 - 2024 WELKOM BIJ GODS GENADE GEBEDS- & GENEZINGSCENTRUM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel