Vlag van Oeganda

Oeganda - Sinds 1988 hebben wij pastor George Kasharu (70 jr.) gesponsord in o.a. voorziening van water waardoor zij stenen konden maken en een grotere kerkgebouw konden realiseren, en het kopen van grond met gebouw erop, naast de kerk waardoor de weduwen in het gebouw kleren kunnen maken voor de kinderen.

Op het gebouw staat "God's Grace Ministry" omdat wij hen hiermede gesponsord hebben. De laatste tijd komen er honderden kinderen naar zijn kerk. Hij maakt plannen om kindertehuizen te bouwen en om nieuwe gemeentes in anderen plaatsen te beginnen. Hiervoor leidt hij broeders en zusters op.

In september 2021 is hij met 400 missionarissen gaan evangeliseren, hierdoor kwamen op de eerste dag zo'n duizend mensen tot geloof in de Here Jezus. Tevens hebben ze in 6 andere steden het evangelie gebracht. Zo'n 19.311 mensen hebben ze toegesproken met het Evangelie waarvan zo'n 5.526 mensen de Heere Jezus in hart hebben aanvaard. Halleluja!   

RAPPORTVERSLAG VAN GOD'S GRACE MINISTRY OEGANDA 29 MAART 2024 : 

  • OVER HET PROGRAMMA

    God's Grace Children's Home and Widows ondersteunt al vele jaren weeskinderen en kinderen met voedsel, schoolgeld, onderdak en netten. Deze kinderen werden echter niet begeleid in de vaardigheden waarmee ze zelfstandig kunnen leven, zelfs zonder de steun die ze van jongs af aan hebben gekregen.

    Daarom besloot het bestuur van God's Grace dat er een programma moest worden opgezet dat een holistische omgeving zou creëren waarin kinderen die onder het ondersteuningsprogramma vallen, worden uitgerust met praktische vaardigheden, met landbouw als uitgangspunt.

    Met steun van God's Grace Holland die ons zaden heeft gestuurd om het project te starten dat we met succes hebben gebruikt om een demonstratietuin aan te leggen voor de kinderen in de buitenwijken van Jinja.

    Bovendien zal dit programma bijdragen aan de voedseldistributie aan de weduwen en behoeftigen, waardoor de druk op het voedselhulpprogramma wordt verminderd. We zijn begonnen met groenten en kijken ernaar uit om te diversifiëren naar andere gewassen terwijl we het project laten groeien. Wij geloven dat dit project op holistische wijze praktische vaardigheden bij deze kinderen zal bijbrengen, waardoor ze een leven vol grenzeloze mogelijkheden kunnen leiden, vooral nadat ze ons ondersteuningsprogramma in de toekomst hebben verlaten. Hieronder vindt u enkele foto's van het programma.

GODS GENADE Nieuwsbrief

Meldt u aan voor nieuwsbrief
Aanmelden

DE WEG TERUG

In Liefdevolle Herinnering ~ Op 19 november 2021 is onze geliefde Nico door Zijn Heer thuisgehaald.

U kunt ons telefonisch bereiken, maandag t/m vrijdag, tussen 9 en 17 uur... Tel. 0180 - 617 822. E-mail: info@godsgenade.org

Nico &  Josta Aarnoudse 

Gemeente GODS GENADE - Boerhaavelaan 23-A, 2992 KB te Barendrecht. (Provincie Zuid-Holland) 

Stichting Gods Genade is erkend als ANBI.

Giften: 

NL85 ABNA 061.66.24.344 - T.n..v. Stichting Gods Genade  o.v.v. "Gift" (vermeld tevens postcode en huisnr.) 

KvK 41135239       

© 2015 - 2024 WELKOM BIJ GODS GENADE GEBEDS- & GENEZINGSCENTRUM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel