Regelmatig bidden wij, Nico & Josta Aarnoudse, voor onze broeders en zusters in het binnen- en buitenland en ondersteunen hen ook financieel. Het is nodig dat wij volharden in de gebeden! Geld hebben zij zeker nodig om jonge mensen die tot geloof gekomen zijn, financieel te ondersteunen om ook het evangelisatiewerk te mogen doen. 

Doet u mee? Wilt u aandeel hebben in ons werk des Heeren? Dan kunt u hen ondersteunen en wat belangrijk is: Voor hen bidden! Dit zijn onze Projecten:    

Project A) Oeganda; sinds 1998 hebben wij pastor George Kasharu (79 jr.) gesponsord in o.a. voorziening van water en het kopen van grond (goedkoop). De laatste tijd komen er honderden kinderen naar zijn kerk. Hij maakt plannen om kindertehuizen te bouwen en om nieuwe gemeentes in andere plaatsen te beginnen. Hiervoor leidt hij broeders en zusters op.  

Project B) Pakistan; sinds september 2018 ondersteunen wij pastor Ezechiël (34 jr.) en zijn vrouw gesteund voor het aanleggen van leidingen t.b.v. water. Hij bezoekt christenen in gevangenissen. Tevens voorziet hij arme gelovigen en moslims van voedselpakketten. Voor de nieuwelingen heeft hij Urdu bijbels nodig. Hij zorgt voor weduwen en wezen. Hij werkt 100% voor de Heer en heeft dus gebed en financiële hulp nodig.  

Project C) Tel Aviv - Israël; sinds lange tijd kennen en ondersteunen wij de enthousiaste evangelist Shlomy Nahum (59 jr.). Hij brengt o.a. in Tel Aviv vele zielen tot de Heer. Hij huurt een zaal alwaar hij hen onderwijs geeft om discipelen van hen te maken en voorziet hen van voedsel. Hij woont in Herzliya en is volledig van God afhankelijk.  

Project D) Israël; Voorgangers van Messiaans belijdende gemeenten in Beersheeva, Karmiel, Tiberias, Asdod, Afula, Askelon, Risjon le Zion en Jeruzalem ondersteunen we reeds enige jaren. 

Hieronder vermelden wij de bankgegevens voor het overmaken van een financiële bijdrage. Vergeet niet bij uw betaling het Projectnummer te vermelden! 

   (foto: Het Meer van galilea)

Bankgegevens voor ANBI giften aan Stichting Gods Genade:

IBAN: NL85 ABNA 061.66.24.344 - t.n.v. Stg. GODS GENADE - o.v.v. "Project A, B, C en/of D"

Hij leid mij naar grazige weiden ...

PSALM 23 - De Heere is mijn Herder, mij ontbreekt niets ...  

Mijn schapen horen naar Mijn stem, ...

Mijn schapen horen naar Mijn stem en Ik ken ze en zij volgen Mij, en Ik geef hun eeuwig leven en zij zullen voorzeker niet verloren gaan in eeuwigheid en niemand zal ze uit mijn hand roven. Wat mijn Vader Mij gegeven heeft, gaat alles te boven en niemand kan iets roven uit de hand mijns Vaders. Johannes 10:27-29

Onwankelbaar

"Daarom, mijn geliefde broeders, weest standvastig, onwankelbaar, te allen tijde overvloedig in het werk des Heren, wetende, dat uw arbeid niet vergeefs is in de Here"....... (1 Korintiërs 15:58)

Ik Ben de Opstanding en het Leven

Geloofd zij de God en Vader van onze Here Jezus Christus, die ons naar Zijn grote barmhartigheid door de Opstanding van Jezus Christus uit de doden heeft doen wedergeboren worden tot een levende hoop, tot een onvergankelijke, onbevlekte en onverwelkelijke erfenis, die in de hemelen weggelegd is voor u, die in de kracht Gods bewaard wordt door het geloof tot de zaligheid, welke gereed ligt om geopenbaard te worden in de laatste tijd ... ...  1 Petrus 1:3-5

Contact en Adres

U kunt ons telefonisch bereiken, maandag t/m vrijdag, tussen 9 en 17 uur... Tel. 0180 - 617 822. E-mail: info@godsgenade.org

Nico & Josta Aarnoudse, Gemeente GODS GENADE - Boerhaavelaan 23-A, 2992 KB te Barendrecht. (Provincie Zuid-Holland) Nederland.

GODS GENADE Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 WELKOM BIJ GODS GENADE GEBEDS- & GENEZINGSCENTRUM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel