Regelmatig bidden wij, Nico & Josta Aarnoudse, voor onze broeders en zusters in het binnen- en buitenland en ondersteunen hen ook financieel. Het is nodig dat wij volharden in de gebeden! Geld hebben zij zeker nodig om jonge mensen die tot geloof gekomen zijn, financieel te ondersteunen om ook het evangelisatiewerk te mogen doen. 

Doet u mee? Wilt u aandeel hebben in ons werk des Heeren? Dan kunt u hen ondersteunen en wat belangrijk is: Voor hen bidden! Dit zijn onze Projecten:    

Project A) Oeganda; sinds 1998 hebben wij pastor George Kasharu (79 jr.) gesponsord in o.a. voorziening van water en het kopen van grond (goedkoop). De laatste tijd komen er honderden kinderen naar zijn kerk. Hij maakt plannen om kindertehuizen te bouwen en om nieuwe gemeentes in andere plaatsen te beginnen. Hiervoor leidt hij broeders en zusters op.  

Project B) Pakistan; sinds september 2018 ondersteunen wij pastor Ezechiël (34 jr.) en zijn vrouw gesteund voor het aanleggen van leidingen t.b.v. water. Hij bezoekt christenen in gevangenissen. Tevens voorziet hij arme gelovigen en moslims van voedselpakketten. Voor de nieuwelingen heeft hij Urdu bijbels nodig. Hij zorgt voor weduwen en wezen. Hij werkt 100% voor de Heer en heeft dus gebed en financiële hulp nodig.  

Project C) Tel Aviv - Israël; sinds lange tijd kennen en ondersteunen wij de enthousiaste evangelist Shlomy Nahum (59 jr.). Hij brengt o.a. in Tel Aviv vele zielen tot de Heer. Hij huurt een zaal alwaar hij hen onderwijs geeft om discipelen van hen te maken en voorziet hen van voedsel. Hij woont in Herzliya en is volledig van God afhankelijk.  

Project D) Israël; Voorgangers van Messiaans belijdende gemeenten in Beersheeva, Karmiel, Tiberias, Asdod, Afula, Askelon, Risjon le Zion en Jeruzalem ondersteunen we reeds enige jaren. 

Hieronder vermelden wij de bankgegevens voor het overmaken van een financiële bijdrage. Vergeet niet bij uw betaling het Projectnummer te vermelden! 

   (foto: Het Meer van galilea)

Bankgegevens voor ANBI giften aan Stichting Gods Genade:

IBAN: NL85 ABNA 061.66.24.344 - t.n.v. Stg. GODS GENADE - o.v.v. "Project A, B, C en/of D"

Welkom!

GOD HEEFT EEN PLAN, EN EEN DOEL VOOR UW LEVEN! 

Ik BEN de Deur

Contact en Adres

U kunt ons telefonisch bereiken, maandag t/m vrijdag, tussen 9 en 17 uur... Tel. 0180 - 617 822. E-mail: info@godsgenade.org

Nico & Josta Aarnoudse, Gemeente GODS GENADE - Boerhaavelaan 23-A, 2992 KB te Barendrecht. (Provincie Zuid-Holland) Nederland.

Zo staat er geschreven:

"Zo staat er geschreven en moest de Messias (de Christus) lijden en uit de de doden opstaan op de derde dag. En in Zijn Naam moet onder alle volken bekering en vergeving van zonden gepredikt worden, te beginnen bij Jeruzalem". Lukas 24:26-47

 

De Weg terug naar God de Vader

Lieve Heere Jezus, ik kom tot U zoals ik ben: Een zondaar. Ik geloof dat U de Zoon van God bent. Dat U aan het kruis bent gestorven voor mijn zonden en dat U de striemen op Uw rug hebt gedragen voor mijn genezing. Ik wil niet meer mijn eigen weg gaan en mijn eigen zin doen. Ik heb berouw van mijn zonden. Op dit moment laat ik U toe in mijn hart. Ik wil een kind van God zijn. Reinig mij en vergeef mij alstublieft mijn zonden; bevrijd mij van iedere gewoonte waaraan ik verslaafd ben. Genees mijn lichaam en vul mijn leven met Uw Liefde, Vreugde en Rust. Amen. 

Zo is dan wie in Christus is een nieuwe schepping: Het oude is voorbijgegaan, zie, het nieuwe is gekomen.           2 Corinthe 5:17 

GODS GENADE Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 WELKOM BIJ GODS GENADE GEBEDS- & GENEZINGSCENTRUM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel