8 januari 2022 markeerde een Nieuw Begin voor de bediening van Gods Genade.

Met enkele van onze geliefde broeders en zusters genoten we die middag van een prachtige bijeenkomst. Een Nieuw Begin voor ons allen.

Zo dan, indien iemand in Christus is, die is een nieuw schepsel; de oude dingen zijn voorbijgegaan; zie, alle dingen zijn nieuw geworden. (2 Kor. 5:17)  

Wat een Genade! De Heere is goed, en Zijn goedertierenheid is tot in Eeuwigheid.  

Voorganger Josta Aarnoudse-Spies


Beste lezer, In deze huidige moeilijke tijd, waarin de grondvesten van de samenleving en de economie aan het wankelen zijn gebracht, is er Goed Nieuws.  Het is gebaseerd op de autoriteit van het Woord van God, dat verklaart dat u een nieuw begin kunt hebben op elk gebied van uw leven.  

Koning David, de Psalmist, verklaarde: "Hij herstelt mijn ziel" (Psalm 23:3). God gebruikt het oorspronkelijke plan, waarin u geschapen bent naar Zijn beeld en heerlijkheid, om u te herstellen. We hebben het niet over renovatie, rehabilitatie of reformatie. We hebben het over een ware verandering, van binnenuit:

U kunt een nieuw begin hebben, ondanks het feit dat: 

- U misschien te horen hebt gekregen dat u een ongeneeslijke ziekte hebt. Artsen hebben misschien gezegd dat er geen hoop is of geen medische behandeling voor uw aandoening. 

- Uw huwelijk misschien een puinhoop is. 

- Uw hart gebroken kan zijn door een eigenzinnige zoon of dochter of een niet verloste partner of familielid. 

- U misschien lijdt onder de gevolgen van emotioneel of fysiek misbruik. 

U misschien denkt dat het te laat is om opnieuw te beginnen of dat u geen hoop hebt op een nieuwe toekomst. 

Het leven waarover Jezus sprak is niet alleen het eeuwige leven, waarvan u verzekerd kunt zijn door berouw te tonen over uw zonden en Christus te aanvaarden als uw Verlosser. De Heere Jezus wil dat u op dit moment een overvloedig leven hebt, waar u ook bent, in deze zondige wereld waarin u leeft, te midden van uw moeilijke omstandigheden. Hij wil dat u een nieuw begin hebt.    

Herhaaldelijk bevestigt God in Zijn Woord door voorbeelden, beloften en verklaringen dat u een nieuw begin kunt hebben. Het Woord zegt ook dat elke belofte van God uit twee delen bestaat: de belofte zelf en de vervulling ervan door gehoorzaamheid. Wanneer de Heer u de stappen voor uw nieuwe begin openbaart, moet u ernaar handelen om ze in uw leven werkelijkheid te laten worden. U zult nooit een toekomst hebben zolang u in het verleden leeft. U bent gekomen waar u nu bent door te doen wat u hebt gedaan. Als u wilt dat dingen veranderen, dan moet u iets anders doen. 

Blijf niet terugkijken naar het verleden met spijt, schuld of schaamte. U kunt het verleden niet veranderen. Vraag God om uw verleden te vergeven en de negatieve, kwetsende herinneringen te helen. Kijk dan naar de toekomst, en vraag Hem wat u nog mag doen voor Zijn komst. 

Wij zijn bereikbaar, maandag t/m vrijdag van 9 tot 16 uur. 0180- 617 822 

De Arm des Heeren

Lees JESAJA Hoofdstuk 53 

GODS GENADE Nieuwsbrief

Meldt u aan voor nieuwsbrief
Aanmelden

In Liefdevolle Herinnering ~ Op 19 november 2021 is onze geliefde Nico door Zijn Heer thuisgehaald.

U kunt ons telefonisch bereiken, maandag t/m vrijdag, tussen 9 en 17 uur... Tel. 0180 - 617 822. E-mail: info@godsgenade.org

Nico &  Josta Aarnoudse 

Gemeente GODS GENADE - Boerhaavelaan 23-A, 2992 KB te Barendrecht. (Provincie Zuid-Holland) 

Stichting Gods Genade is erkend als ANBI.

Giften: 

NL85 ABNA 061.66.24.344 - T.n..v. Stichting Gods Genade  o.v.v. het betreffende project.  

KvK 41135239       

© 2015 - 2023 WELKOM BIJ GODS GENADE GEBEDS- & GENEZINGSCENTRUM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel