DE LEVENSREIS NAAR HET BELOOFDE LAND!

De Genade van God is Zijn vergevingsgezinde goedheid door Hemzelf bewezen. Het is Zijn bovennatuurlijke HULP die Hij alle mensen op aarde verleent om hun eeuwige bestemming te bereiken. 

De meeste mensen zouden er wel zeker van willen zijn, dat ze na hun dood naar de hemel gingen. Voor allen, die nu leven, is er in ieder geval één zekerheid: We gaan een keer dood! 

Sommige mensen denken door godsdienstig te zijn naar de hemel te kunnen gaan. Anderen proberen er niet aan te denken, of het uit hun gedachten te zetten door te zeggen: "Zo'n plaats bestaat niet!" De meeste mensen hopen, dat op de één of andere manier hun goede werken zwaarder zullen wegen, dan hun kwade. Wat denkt ú ervan? 

De centrale boodschap van de Bijbel is, dat u er zeker van kunt zijn, dat u eeuwig leven hebt. Dat wil zeggen, nu reeds een nieuwe kwaliteit van leven, en straks als u sterft, de hemel!      

Staat mijn naam in het Boek des Levens?

Verblijdt u als uw naam in het Boek des Levens staat!

GODS GENADE Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

De B.I.J.B.E.L. is Gods Stem Aan Zijn Volk geschreven op papier

En Jezus antwoordde en zeide tot hem (de boze) : Er staat geschreven: Gij zult de HEERE, uw GOD, aanbidden, en Hem alleen dienen. 

Blijf IJezus Bid ELeef

Heeft u nog geen Bijbel? Koop er een, of geef iemand kado!

 

Doet het werk van een evangelist, breng de blijde boodschap

Verkondigt het evangelie van Jezus Christus aan alle volken op aarde! Hij is met ons.

Contact en Adres

U kunt ons telefonisch bereiken, maaandag t/m vrijdag, tussen 9 en 17 uur... Tel. 0180 - 617 822. E-mail: info@godsgenade.org

Nico & Josta Aarnoudse, Gemeente GODS GENADE - Boerhaavelaan 23-A, 2992 KB te Barendrecht. (Provincie Zuid-Holland) 

© 2015 - 2020 WELKOM BIJ GODS GENADE GEBEDS- & GENEZINGSCENTRUM te BARENDRECHT! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel