In den beginne ... was er GODS Stem! 

De Almachtige God, de God van Abraham, Isaak en Jakob (Israël), Wiens Stem de hemelen deed wankelen en de aarde deed beven, spreekt vandaag nog tot Zijn volk! De God Die aan Abram verscheen en tot hem sprak: "Gaat uit uw land, uit uw familiekring en uit het huis van uw vader, naar het land dat Ik u wijzen zal. Ik zal u tot een groot volk maken, u zegenen en uw naam groot maken; en u zult tot een zegen zijn. Ik zal zegenen wie u zegenen, en wie u vervloekt, zal Ik vervloeken; en in u zullen alle geslachten van de aardbomen gezegend worden." Genesis 12:1-3

"Aanbid Hem Die de hemel, de aarde, de zee en de waterbronnen gemaakt heeft." Openb. 14:7

Diezelfde Machtige God spreekt vandaag tot degenen die bereid zijn om Hem te horen en te gehoorzamen! Hij verlangt ernaar in een hechte, intieme relatie en gemeenschap met u te komen waar u Hem niet slechts af en toe hoort, maar waar u voortdurend Zijn Stem hoort ... communiceert, met Hem praat op een constante, dagelijkse basis! 

"IK BEN DE GOEDE HERDER"

Wij zijn geschapen om gemeenschap te hebben met God! Ons hele bestaan, als zonen en dochters, draait om het horen en reageren op de Stem van onze Hemels Vader. Onze relatie met Hem is gebaseerd op het luisteren naar Zijn Stem en Zijn wil kennen en doen. Alleen door Zijn Stem kunnen we Hem kennen en volgen. 

"Mijn schapen horen naar Mijn Stem"

Jezus zei: "Mijn schapen horen naar Mijn Stem en Ik ken ze en zij volgen Mij" (Joahnnes 10:27) Degenen die werkelijk opnieuw geboren zijn, kennen niet alleen de Stem van de Heer, maar ze horen en reageren erop in gehoorzaamheid en volgen Hem.  

Het geslachtsregister van Jezus Christus, de zoon van David, de zoon van Abraham. Abraham verwekte Isaak, Isaak verwekte Jakob, Jakob verwekte Juda en zijn broeders. Niet alleen lezen maar bestudeer ook het Evangelie naar Matteüs.  

God wil dat u Zijn Stem KENT! Hij wil dat u in staat bent te horen wanneer Hij tot u spreekt en dat u reageert in gehoorzaamheid. Deze geestelijke bekwaamheid om de Stem van God te horen en te herkennen en onderscheid te maken tussen de Stem van de Geest, de stem van de duivel en de stem van mensen om u heen en uw eigen stem, betekent geestelijk voor ons het verschil tussen leven en dood! 

De Heere Jezus is de Opstanding en het Leven

Contact en Adres

Wilt u ons in uw kerk of samenkomst uitnodigen om Gods volk te versterken en te bemoedigen? Klik op onze foto afbeelding hierboven!   

U kunt ons telefonisch bereiken, van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur. Tel. 0180-617822. E-mail: info@godsgenade.org   

Nico & Josta Aarnoudse, Voorgangers Gemeente GODS GENADE Boerhaavelaan 23, 2992 KB te Barendrecht. (Prov. ZH) 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2020 WELKOM BIJ GODS GENADE GEBEDS- & GENEZINGSCENTRUM te BARENDRECHT! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel