Regelmatig bidden wij voor onze broeders en zusters in het buitenland en ondersteunen hen ook financieel. Het is nodig dat wij volharden in de gebeden! Geld hebben wij ook nodig om jonge mensen die tot geloof gekomen zijn, financieel te ondersteunen om ook het evangelisatiewerk te doen. 

Wilt u helpen?, en wilt u aandeel hebben in ons Werk des Heeren?, dan kunt u hiervoor bidden, maar tevens ook hen helpen met een financiële bijdrage voor hun nood. 

Onze Projecten zijn als volgt: 

Project A) Oeganda, sinds 1998 hebben wij Pastor George Kasharu gesponsord in o.a. voorziening van water en het kopen van grond (goedkoop). De laatste tijd komen er honderden kinderen naar zijn kerk. Hij maakt plannen om kindertehuizen te bouwen en om nieuwe gemeentes in andere plaatsen te beginnen. Hiervoor leidt hij broeders en zusters op.  

Project B) Pakistan, sinds september 2018 hebben wij een pastor en zijn vrouw gesteund voor het aanleggen van leidingen t.b.v. water. Hij bezoekt christenen in gevangenissen en wil hen helpen hun boete voor vrijlating te laten betalen. Tevens voorziet hij niet alleen de armen, maar ook de arme moslims van voedselpakketten. Voor de nieuwelingen heeft hij Urdu bijbels nodig, hij zorgt voor weduwen en wezen. Hij werkt 100% voor de Heer en heeft dus gebed en financiële hulp nodig.  

Project C) Tel Aviv - Israël, een enthousiaste evangelist brengt o.a. in Tel Aviv vele zielen tot de Heer. Hij huurt ook een zaal waar hij hen onderwijs geeft om discipelen te maken en voorziet hen ook van voedsel. Hij heeft een woning van zijn moeder, waarin hij kan wonen. Maar verder is hij afhankelijk van God.

Welkom!

GOD HEEFT EEN PLAN, EN EEN DOEL VOOR UW LEVEN! 

Ik BEN de Deur

Zo staat er geschreven:

"Zo staat er geschreven en moest de Messias (de Christus) lijden en uit de de doden opstaan op de derde dag. En in Zijn Naam moet onder alle volken bekering en vergeving van zonden gepredikt worden, te beginnen bij Jeruzalem". Lukas 24:26-47

 

De Weg terug naar God de Vader

Lieve Heere Jezus, ik kom tot U zoals ik ben: Een zondaar. Ik geloof dat U de Zoon van God bent. Dat U aan het kruis bent gestorven voor mijn zonden en dat U de striemen op Uw rug hebt gedragen voor mijn genezing. Ik wil niet meer mijn eigen weg gaan en mijn eigen zin doen. Ik heb berouw van mijn zonden. Op dit moment laat ik U toe in mijn hart. Ik wil een kind van God zijn. Reinig mij en vergeef mij alstublieft mijn zonden; bevrijd mij van iedere gewoonte waaraan ik verslaafd ben. Genees mijn lichaam en vul mijn leven met Uw Liefde, Vreugde en Rust. Amen. 

Zo is dan wie in Christus is een nieuwe schepping: Het oude is voorbijgegaan, zie, het nieuwe is gekomen.           2 Corinthe 5:17 

 

GODS GENADE Nieuwsbrief

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Contact en Adres

U kunt ons telefonisch bereiken, maandag t/m vrijdag, tussen 9 en 17 uur... Tel. 0180 - 617 822. E-mail: info@godsgenade.org

Nico & Josta Aarnoudse, Gemeente GODS GENADE - Boerhaavelaan 23-A, 2992 KB te Barendrecht. (Provincie Zuid-Holland) Nederland.

© 2015 - 2021 WELKOM BIJ GODS GENADE GEBEDS- & GENEZINGSCENTRUM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel