Beste lezer, enige tijd geleden werd ik elke dag met blijdschap al zingende wakker met de woorden van Jesaja 9 vers 5 en 6:

Want een Kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven, en de heerschappij rust op Zijn schouder. En men noemt Zijn naam, Wonderbare Raadsman, Leidsman, Sterke God, Eeuwige Vader, Vredevorst. Aan de uitbreiding van deze heerschappij en aan de vrede zal geen einde komen op de troon van David en over Zijn koninkrijk om het te grondvesten en het te ondersteunen met recht en gerechtigheid van nu aan tot in eeuwigheid. De naijver van de Heere der Legermachten zal dit doen. Halleluja!   

Gods plan was dat de mens, de dieren en de natuur in vrede leven. Maar door de ongehoorzaamheid van Adam en Eva die daardoor gezondigd hadden tegen God, was de perfecte harmonie en vrede verloren gegaan.

Er is een scheidingsmuur tussen God en de mens gekomen. Er ontstond jaloezie, haat en geweld. Maar God had gelukkig een plan om deze vrede te herstellen en de scheidingslijn tussen God en de mens af te breken. Hij beloofde door Jesaja de Profeet, de Messias te sturen om de vrede op aarde te vestigen en de werken van de duivel te verbreken.

Hij bracht geen boodschap van vrede, maar Hij was de Prins van Vrede, de Vredevorst! Hij kwam om onze vrede op het kruis met Zijn bloed te kopen. Hij vernietigde de kracht van de zonde en herstelde de relatie van de mens met God. Door de straf op Zichzelf te nemen versloeg Hij de Satan.

Door geloof in Jezus leven, dood en opstanding, is de mens hersteld in een juiste relatie met God, hij is vrijgezet van alle beschuldigingen tegen hem. Hij heeft vrede, wetende dat het bloed van Jezus hem heeft gereinigd van alle zonden en dat hij gered is van de komende toorn en oordeel van God op de aarde.

Jezus heeft de muur, de scheidingslijn, afgebroken tussen God en de mens. Niet alleen heeft Christus ons hersteld en vrede met God gegeven. Hij maakte het ook mogelijk voor de mens om vrede te hebben met elkaar en dat wij één zijn in Hem!

Josta Aarnoudse 

Beste lezer, wilt u een zoon/dochter van God worden? Hierbij geven wij u een antwoord-gebed dat u kunt uitspreken tot God.

Mijn Heer en mijn God, ik heb mijn leven op mijn manier geleefd. Ik heb vele verkeerde dingen gedaan. Ik bekeer mij van al mijn zonden. Vergeef mij alstublieft. Ik geloof nu, dat U mijn Redder bent. Dank U wel, dat U in mijn plaats gestorven bent. Ik vraag U nu om Uw geschenk van eeuwig leven. Ik geef U mijn leve en wil graag dat U mijn Heer bent. Help mij om voor U te leven door de kracht van de Heilige Geest. Dit alles bid ik U in Jezus' Naam. Amen. 

Er staat in de bijbel geschreven: 

"Allen, die Hem (Jezus) aangenomen hebben, hun heeft Hij de macht gegeven om kinderen Gods te worden, hun, die in Zijn Naam geloven."  

Gefeliciteerd! U bent nu een zoon/dochter van God geworden. Wilt u met ons contact opnemen? Dat zouden wij zeer fijn vinden. Deel met ons uw getuigenis.  

Contact en Adres

U kunt ons telefonisch bereiken, van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur. Tel. 0180-617822. E-mail: info@godsgenade.org   

Gemeente GODS GENADE Boerhaavelaan 23, 2992 KB te Barendrecht. 

Onze Samenkomsten:

Iedere eerste en laatste zaterdag van de maand komen wij vanuit heel het land (ook België) bijelkaar om de goedheid van God te vieren. Een klik op de muis en u weet wanneer! 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Nico & Josta Aarnoudse, Gefeliciteerd! 55 jaar getrouwd: SMARAGD!

Op 28 september 1962 gaf dit bijzondere echtpaar in de stad Den Haag elkander het JA woord.   

En op 30 september 2017 vierden zij hun 55 jaar HUWELIJK tijdens de Grote Verzoendag Samenkomst met de Gemeente aan de Boerhaavelaan 23 te Barendrecht. Het was prachtig!   

 

© 2015 - 2017 WELKOM BIJ GODS GENADE GEBEDS- & GENEZINGSCENTRUM te BARENDRECHT! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel